15.Melontapäivä

Eilen saavuimme hyvissä ajon Mäkisten mökille. Tein siinä varustehuoltoa ja vaihdoin uudet kartat tilalle. Sitten me tietysti saunottiin ja syötiin mm. juuri savustettua ahventa. Kilometrejä kertyi 50 km.


Mäkisten kanssa kerma kaffeella
Aamulla läksin hyvissä ajoin kohti Reposaaren kauppaa. Niillä eväillä pitäisi päästä aika pitkälle, kun oli tarkoitus päästä nyt vetämään vähän pidempiä päivä lenkkejä. Pori on puolessa välissä tätä reissua. Tämän hetken tilanne näyttää, että olen kaksi päivää myöhässä. Kaksi päivää on vielä paikattavissa jonakin viikonlopuna, jos ei tule muita vastoin käymisiä. Matka eteni hyvin aina Isomaahan asti, missä tein sapuskat. Rupesi ukonilma nousemaan Raumalta päin ja vielä monesta suunnasta. Katsoin parhaaksi pystyttää teltan ja olla siellä sen aikaa, että kuuro menee ohi. En tiedä, että meneekö tässä sitten seuraava yö. Tarkkaillaan.
Idä Räyhän autiotupa kaipaisi vähän ehostusta. Kaukana taustalla näkyy Säpin saari. Siellä on myös majakka ja Mufloneita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Melontareissun video Hanhikivi- Rauma

Tässä vielä joitain videopätkiä matkalta. Mm. Vattajanniemen hiekkarantaa mitä riittää noin 15 km matkan verran. Siirtyminen makeanveden p...