16. Melontapäivä

Eilen illalla ukkonen jytisi aika pitkään. Yhdessä vaiheessa se vähän hellitti, joten purkasin teltan ja pakkasin kajakin, kunnes se taas alkoi. Menin sitten puun alle sadetta suojaan. Odottelin jonkin aikaa, kunnes taas pystytin teltan. Päätin jäädä siihen yöksi ja lähteä sitten aamulla varhain. Kilometrejä kertyi 34,6 km.


Myöhään illalla tuuli voimistui kovaksi, jatkui vielä läpi yön. En saanut siinä nukutuksi kunnolla, kun se meteli oli aika kova. Mietin siinä yöllä, että en enää lähde tonne tuuleen ja lopetan tän rehkimisen. Ajattelin, että sopivan hetken tullen käännän keulan takaisin Poriin. Kello oli herättämässä 4.30, huomasin, että se oli soinut 15 min ennenkuin heräsin siihen. Suljin herätyksen ja jatkoin nukkumista. Kuuden aikaan heräsin, kuulostelin tuulta ja se oli hellittänyt vähän. No ei muutakuin aamupalan tekoon ja kamat kajakkiin. Tuuli oli aika rauhallinen aluksi, kunnes taas vähän voimistui ja maininkikin oli paikoitellen aika isoa. Huomasin, että huonosti nukutun yön jälkeen en oikein ollut iskussa ja vastatuulikin vei voimia. Saavuin Reksaareen, tämä on entuudestaan tuttu paikka ja täältä saa hyvää kalasoppaa. Käyn kohta syömässä, sekä kuivattelen taas noit märkiä varusteita. Yritän tänään päästä tästä Raumasta ohi. Alkaa vähän toivottomalta näyttämään tämä aikataulu, mutta meloskelen vielä vähän aikaa.
Reksaaren rantaa ja takana olevasta rakennuksesta saa mm ruokaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Melontareissun video Hanhikivi- Rauma

Tässä vielä joitain videopätkiä matkalta. Mm. Vattajanniemen hiekkarantaa mitä riittää noin 15 km matkan verran. Siirtyminen makeanveden p...