17. Melontapäivä

Eilen kävin vielä Kuuskajaskarilla Kerma kaffeel ja munkil. Sen jälkeen alkoi melonta sujumaan vähän paremmin vastatuuleen. Saavuin Papurinniemeen ja löysin sieltä hyvän telttapaikan kalliolta. Kajakki kiittää, kun toi kivi helvetti alkaa olla takanapäin. Osumia on tullut paljon ja rantautumiset on olleet hankalia matalien, sekä kivikkoisten rantojen takia. Kilometrejä kertyi 46,3 km.


Vastatuuli jatkui, muuta ei mikään paha. veikkaan, että max 6 m/s on ollut tähän mennessä päivää. Nyt on puolipilvistä ja aika lämmintä. Se näkyy vesiliikenteessä, kun veneitä on paljon liikenteessä. Nyt alan siirtymään saaristomeren puolelle ja tästä alkaa suojaisemmat reitit, vaikka olen nytkin saanut vähän saarista suojaa. Tänään on taas voittamisen meininki, meinaan sujuu toi melonta eilistä paremmin. Iltaisin lasken tehdyn matkan harpilla kartasta, kun ei ole gps laitetta mukana. Omassa gepsissä on akku jo niin huono, että sitä joutuisi lataamaan pari kertaa päivässä. Eikä latauskapasiteetti muutenkaan riittäis. Oma gepsi näyttäis muutenkin tälle matkalle ainakin 50 km liian vähän, että niissäkin voi olla heittoa. Harppimittauksella pääsen parempaan tulokseen. Jos tarvin tehdä tarkastuken niin katson puhelimen gepsistä.
Kuuskajaskarin ravintola.
Matkan mittausta ja iltapalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Melontareissun video Hanhikivi- Rauma

Tässä vielä joitain videopätkiä matkalta. Mm. Vattajanniemen hiekkarantaa mitä riittää noin 15 km matkan verran. Siirtyminen makeanveden p...