2. Melontapäivä

Ensimmäinen melontapäivä päättyi Simon edustalla Montaja saareen
Eilen kertyi melonta kilometrejä 51,3. Iltapäiväksi luvattu 7-11 m/s ei toteutunut vaan se tuli paljon myöhemmin vasta klo 22.00 jälkeen. Joten pääsin hyvin etenemään ja löysin hyvän yöpymispaikan Montaja saaresta.


Yö oli tuulinen, sen takia jäi yö unet vähäisiksi, kun sitä meteliä riitti. Lähdin aamulla kohti Vatunginnokkaa missä pidin pikku paussin ja katsoin vielä merisään. Luvattiin 6-10 m/s joten päätin jatkaa mahdollisimman nopeasti, kun halusin vähän oikaista. Tulin siitä suoraan Laitakarin nokkaan matkaa oli ehkä vajaa 20 km. 3h aallokkomelontaa suurinpiirtein yhtäsoittoo ja vielä sapuska vasta Laitakarissa, niin oli aika kypsä. Nyt on sapuskat nautittu, sitt matka jatkuu.

 Kaksi syöpäsairasta melojaa pitäisi olla Oulun yläpuolella saas nähä tuleeko ne vastaan. Tekevät tätä samaa matkaa kun minä, mutta he ovat jo loppupäässä. Eilen yritin Simon kohdalla laskeskella noita tuulimyllyjä, pääsin johonkin 80:een voi olla, että niitä on vielä enemmänkin.
Pastaa, krakovaa, tomaattia ja tietenkin punaviiniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Melontareissun video Hanhikivi- Rauma

Tässä vielä joitain videopätkiä matkalta. Mm. Vattajanniemen hiekkarantaa mitä riittää noin 15 km matkan verran. Siirtyminen makeanveden p...