3. Melontapäivä

Eilen iltapäivällä matka jatkui Laitakarin nokasta sivuvastaseen tuuleen, mikä oli noussut vielä pari metriä noin 9 m/s. Kiva aallokko paljon matalaa vettä, mistä joutui katsomaan vähemmän kuohaavan reitin. Välillä aallot nousi aika korkeelle ja sehän ties naamanpesua. Saavuin illalla II: n Röyttään. Matkaa kertyi 49 km mikä on olosuhteisiin nähden hyvä, vaikka pidemmälle olisi halunnut.

Hailuodon lossiranta
Tänään lähdin kohti Hailuotoa. Kävin vielä Röytän venesatamassa hakemassa vettä. Kävin siellä viime reissullakin ja otin kaivosta vettä, mutta eräs veneilijä sanoi, että ei se ole juomakelpoista. Kuitenkin olen näköjään henggissä selvinnyt. Nyt tämä ystävällinen veneilijä antoi vesipussin täyteen ja kaupan päälle 1,5 l novellen juomaa. Eilisen iltapäivän aikana olen johonkin jättänyt toisen vesipussin. Luulen, että se on eräällä pausilla tippunut veteen.Aamulla vielä tuuli ja tietysti vastasta, mutta onneksi se vähän hellitti, niin Hailuodon selän ylitys oli noin 6 m/s sivuvastaseen. Nyt olen pannupizzan nauttinut tässä lossirannassa ja oli muuten hyvää. Mietin tässä jatkoa, mutta näyttää siltä, että jään Hailuotoon yöksi. Jos jatkaisin tästä takas mantereelle, niin mun pitäis meloa vielä yli 30 km. Tääsä lähellä olisi yksi taukopaikka tai sitt melon vielä yli 10 km ja nukun jossain ruovikossa. No oli miten vaan tänään lyhkäsempi päivä ja kroppa kiittää, aamulla sitt aikanen herätys.
II: Röyttä ja taas hiekkarantaa

1 kommentti:

Melontareissun video Hanhikivi- Rauma

Tässä vielä joitain videopätkiä matkalta. Mm. Vattajanniemen hiekkarantaa mitä riittää noin 15 km matkan verran. Siirtyminen makeanveden p...