4. Melontapäivä

Eilinen suunnitelma oli ihan hyvä, koska kroppa vaati huilin, kun ei ole vielä tottunut tähän touhuun. Vasken autiotupa oli ihan jees. Sain duunattua kahdesta pitkästä penkistä säggyn ja kolmas penkki, mikä oli vähän korkeampi, se sai olla tyynynä. Eliselle kertyi 34 km.

Vasken autiotupa
Tänään lähdin seitsemän jälkeen liikenteeseen. Aamusta tuuli, mutta ei pahasti sivuvastanen ja kohta sivusta. Tunnin melonnan jälkeen rupes rauhottumaan ja välillä oli aivan tyyntä, ei hullumpi keli tehdä tämä selän ylitys. 30 km yhtäsoittoo sit oli yks jalottelu ja siitä meloin vielä noin 3km kunnes, tuli joku yleinen uimaranta ja siinä sitten tein sapuskat. Tonnikalaa, pastaa ja punkkuu oli muute hyvää. Selän ylitys oli kieltämättä rankka setti 30 km putkeen, näin se on paras tehdä tuolla kun on niin matalat vedet, sen takia kannattaa olla rannasta ulkona. Tästä vielä Raaheen siellä pitäis päästä saunaan. Olen tiedustellut etukäteen, kun olin täällä pari vuotta sitten Porilaiten kanssa melomassa, niin paikalliset melojat näytti meille heidän saaristoa. Raahe vuoden 2016 retkikohde. Eilen kuulin, että syöpämelojat oli Raahessa, kun otin tämän läppärin esiin, niin tosta meni just kaks melojaa. Voi harmi olisi ollut kiva rupatella.
Pikanen jalottelu selän ylityksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Melontareissun video Hanhikivi- Rauma

Tässä vielä joitain videopätkiä matkalta. Mm. Vattajanniemen hiekkarantaa mitä riittää noin 15 km matkan verran. Siirtyminen makeanveden p...