9. Melontapäivä

Eilen iltaan mennessä, pääsin makeanveden puolelle. Ei muutakuin sulku auki ja sisään, hetken kuluttua oli toisella puolella. Meloin jonkin matkaa ja katselin, että aikä pusikkoiset/ ruovikkoiset on rannat. Sitten näin mökkiläisen jonka rannassa oli kajakki. Lähdin siitä sitten kysymään, että olisiko lähimaastossa hyvää telttapaikkaa. No niinhän siinä kävi, että pystytin teltan heidän pihaan ja se saunakin oli tarjolla. Kiitoksia siitä Ollin perheelle. Matkaa kertyi 53,8 km.


Makeanveden puolelta, kun siirytään Öjanjärven puolelta Larsmosjön puolelle.
Aamu meni pitkäksi. Ihmettelin jossain vaiheessa, miksi ei kello herätä. Mulla ei ollut viikonloppu herätystä, joten se lähtö vähän viivästy. Vähän matkan päässä oli kauppa, niin kävin siellä vielä ostoksilla. Pääsin sitten taas sulkujen läpi meren puolelle. Lädin Ollin kartasta katsottua kahvi paikkaa kohti, ajattelin jos sieltä vaikka sais jotain syötävää. Siinä kävi niin, että se ei ollut auki viikonloppuisin. Sain uuden vinkin, mutta sekin oli noin suurin piirtein. Löysin kuitenkin ja tässä söin burgerin ja vielä jälkkärit päälle. Näillä seudun alkaa olla kallioisemmat rannat. Niitä olen kovasti ikävoinyt, mutta kyllä täällä hiekkaakin riittää ja niihin on tietysti helppo tulla maihin. Vedetkin on nyt lämpöisemmät, jos vertaa Kokkolan yläpuolisiin läpötiloihin. Nyt on tullut aurinkokin pitkästä aikaa näyttäytymään. Siinä on paljon positiivista, se lataa akkua aurinkopaneeli kautta ja se lataa minuakin. Tästä sitten vain eteenpäin.
Ruokapaikkani tuolla kallion päällä. Hieno paikka hyvä ruoka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Melontareissun video Hanhikivi- Rauma

Tässä vielä joitain videopätkiä matkalta. Mm. Vattajanniemen hiekkarantaa mitä riittää noin 15 km matkan verran. Siirtyminen makeanveden p...