8. Melontapäivä

Eilen Kalajoen hiekkasärkkien jälkeen, oli vielä lainetanssia jonkin aikaa, kunnes pääsi suojaisimmille vesille. Välillä pääsi tahkoomaan hyvää vauhtia myötätuulessa. Kun tuli taas avoimempaa, niin tuuli oli jo rauhallisempaa. Telttapaikan etsimisessä meni jonkin aikaa, mutta sekin löytyi vihdoin ja viimein. Eiliselle kertyi mittaa 51,8 km.


Vattajanniemen Ohtakari
Aamulla suunta Ohtakarille, mikä siaitsee Vattajanniemessä. Siellä kävin viime reissulla kahvilla, mutta nyt se oli kiinni, koska aukes klo 10.00. Pääsin välillä melomaan aika tyynessä ja välillä oli tuulisempaa. Laineetkin oli tollasii metrisii, että aika pienii siihen verrattuna, mitä viimepäivät on ollut. Aurinko on tullut näyttäytymään pitkästä aikaa,  se kannattaa käyttää hyödyksi tauolla, että saa kamppeita kuivaksi. Tästä sitten suunaksi Kokkola ja olisi vielä tänään tarkoitus päästä makeanveden altaan puolelle, elikkä suluista läpi. Viime reissulla tämä ei ollut sallittua, mutta nykysäännöillä on. Oikaisee aika paljon.
Ruokatauko Poroluodossa ja varusteitten kuivatusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Melontareissun video Hanhikivi- Rauma

Tässä vielä joitain videopätkiä matkalta. Mm. Vattajanniemen hiekkarantaa mitä riittää noin 15 km matkan verran. Siirtyminen makeanveden p...